en English
b

Innovatief concept met online kleding configurator

terug naar Nieuws overzicht

Nieuwenhuis steekt medewerkers in nieuw jasje

5 februari 2016

bouwens& introduceert een innovatief kledingconcept. Klanten kunnen de kleding voor front office professionals van de zakelijk dienstverlener uit Amsterdam vanaf nu zelf samenstellen via de online kleding configurator. Zo past de bedrijfskleding altijd volledig bij de identiteit en gewenste uitstraling van hun organisatie. bouwens& ontwikkelde deze nieuwe service onlangs in samenwerking met Nieuwenhuis Corporate Fashion.

Facilitaire medewerkers zoals receptionisten, beveiligers en cateringpersoneel dragen gewoonlijk confectie. Deze kleding wordt geleverd in afgewerkte staat en in standaardmaten. Anders dan de maatkleding van bouwens& wordt confectie in massaproductie vervaardigd; de pasvorm is dan ook niet altijd even goed.

Comfortabele maatkleding zorgt ervoor dat medewerkers zich prettig voelen en dat zij zelfverzekerder overkomen bij bezoekers en gasten. Daarnaast vinden bedrijven de uniformen van front office medewerkers steeds belangrijker. Een standaard pak met bedrijfslogo voldoet niet meer. Daarom is in het ontwerp van de nieuwe kleding van bouwens& rekening gehouden met de wens van klanten om de uniformen van receptionisten en beveiligers af te stemmen op hun huisstijl.

Diverse elementen kunnen via de online configurator bepaald worden. De jurk en de stropdas zijn bijvoorbeeld in elke kleur leverbaar. Jan Nieuwenhuis, oprichter en directeur van Nieuwenhuis Corporate Fashion, vertelt over het nieuwe concept. “Vanaf de eerste kennismaking met de mensen van bouwens& werden wij uitgedaagd om op een andere manier tegen de kleding aan te kijken. Het doel werd een uniform dat compleet past bij de identiteit van een bedrijf en zo voor iedere opdrachtgever van bouwens& uniek is”.

Directeur Michael Bouwens laat weten erg blij te zijn met het resultaat. “Dit kledingconcept biedt oneindig veel mogelijkheden. Nieuwenhuis heeft heel goed aangevoeld wat wij, onze medewerkers én onze klanten wensen. Ik denk dat we onze dienstverlening met deze service wederom naar een hoger niveau tillen, en dat is waar het ons om gaat”.

Nieuwenhuis Corporate Fashion richt zich al meer dan 15 jaar op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige bedrijfskleding. Ook de medewerkers van Rabobank, Hermitage Amsterdam en het Gemeentemuseum Den Haag treden gasten tegemoet in bedrijfskleding van Nieuwenhuis.

Bekijk de kleding configurator

Download hoge resolutie afbeeldingen persbericht