en English
b
terug naar Nieuws

Hogeschool Utrecht kiest voor Beveiliger Plus van bouwens&

18 februari 2022

Hogeschool Utrecht maakt vanaf 1 maart 2022 gebruik van de beveiligings- en portiersdiensten van bouwens&. De komende jaren gaat bouwens& de onderwijsinstelling ondersteunen met een moderne oplossing: de Beveiliger Plus. Hogeschool Utrecht schreef vorig jaar een aanbesteding uit voor een langdurige samenwerking met de focus op continuïteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Bouwens& kwam als winnaar uit de bus.

Langdurig partnerschap

Marleen Kaptein, Contractmanager Vastgoed & Facilities van Hogeschool Utrecht: “Tijdens de aanbesteding scoorde bouwens& het beste ten opzichte van andere inschrijvers op het gebied van kwaliteit en prijs. De aanpak van bouwens& is erg persoonlijk en we kijken uit naar het partnerschap.”

Tessa de Grijff, COO van bouwens&: “Binnen de markt van hospitality en facilitaire dienstverlening onderscheiden wij ons door een persoonlijke aanpak en de focus op de specifieke situatie van iedere opdrachtgever. Ook Hogeschool Utrecht kan rekenen op ons maatwerk.”

Utrecht Science Park

Hogeschool Utrecht ligt op het Utrecht Science Park, waar ook onder meer Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en het Prinses Máxima Centrum gevestigd zijn. Op het terrein van Hogeschool Utrecht staan de onderwijsgebouwen, een bibliotheek en diverse studentencafés. Veiligheid is hier een randvoorwaarde voor een succesvolle samenwerking tussen studenten, docenten, professionals en bezoekers. Het is vandaag de dag evenwel net zo belangrijk dat zij zich welkom voelen en op een vriendelijke manier geholpen worden.

De Beveiliger Plus van bouwens& combineert veiligheid met hospitality. Het is een professionele beveiliger die met de uitstraling van een gastheer of gastvrouw zorgt voor een veilige en uitnodigende omgeving. De Beveiliger Plus is verantwoordelijk voor de reguliere beveiligingstaken, maar stapt met een proactieve houding net zo graag op mensen af en communiceert vriendelijk en duidelijk.