en English
b

Hybride werken vraagt om hybride receptiediensten

Het hybride werken - de mix van thuis en op kantoor - vraagt om een hybride receptiedienstverlening. Het kantoor wordt minder of juist anders gebruikt, maar de frontoffice medewerkers moeten wel met het juiste aantal en op de juiste momenten aanwezig zijn. Dat vraagt om flexibiliteit in de personele bezetting van de receptie met ruimte voor op- en afschalen.

Kantoor als ontmoetingsplek

In het nieuwe tijdperk van hybride werken verandert de rol van het kantoor: van functionele werkomgeving naar inspirerende ontmoetingsplek. Hierdoor wordt hospitality er dé verbindende factor tussen mensen. Door deze ontwikkelingen ontstaat een nieuwe oplossing: hybride receptiediensten. Hierbij beweegt de personele bezetting van de receptie mee met de drukte in het kantoor.

Optimale rooster

Dit vereist een professionele workforce planning. Onze Planners weten exact hoe het optimale rooster eruit ziet. Zij maken een efficiënte en kwalitatieve planning van frontoffice medewerkers. Hierbij houden ze rekening met het afdekken van de 100% bezettingseis, piek- en dalmomenten en extra aanvragen zoals evenementen. Tegelijk zorgen wij ervoor dat hospitality op het hoogste niveau geboden wordt. Op die manier nemen we u iedere zorg uit handen.

Maatwerk

Iedere receptie is uniek. Daarom hanteren wij maatwerk gebaseerd op de specifieke cultuur en behoeften van uw organisatie en de mensen die er komen. Al ruim 10 jaar is bouwens& koploper in onderscheidende receptiediensten. Wij verzorgen van a tot z de invulling van de receptie. Hoe hybride u dit ook wilt.

Meer weten over hybride receptiediensten?

Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.