nl Nederlands
b
back to News

Prinses Máxima Centrum kiest voor bouwens&

4 January 2018

In het voorjaar van 2018 opent het Prinses Máxima Centrum op het Utrecht Science Park een geheel nieuw gebouw waar bouwens& de beveiligingsdiensten zal verzorgen. Kinderen, familieleden, en bezoekers worden hier welkom geheten door de zogenaamde Security Host. Deze beveiliger met de uitstraling van een gastheer staat voor een persoonlijke ontvangst in een veilige omgeving.

Het Prinses Máxima Centrum is uniek in Europa. In een hypermodern centrum voor kinderoncologie komen zorg en research samen. Het doel is om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. De ontwikkeling, beleving, en het gevoel van het kind staan centraal. Zo’n omgeving verdient een beveiligingsdienst die past bij de mensen die er komen; zieke kinderen en hun bezorgde vaders en moeders, ooms en tantes, opa’s en oma’s. En natuurlijk de artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en vrijwilligers die dagelijks keihard werken in veelal verdrietige omstandigheden. 

De Security Host van bouwens& is de aangewezen persoon voor een dergelijke menselijke vorm van beveiliging. Deze gastvrouw of gastheer staat de kinderen, ouders, en medewerkers op een hartelijke manier bij waar dat nodig is. Vanaf de achtergrond maakt de Security Host een bezoek aan het Prinses Máxima Centrum op een efficiënte manier zo aangenaam mogelijk. Zo ontstaat voor iedereen een vriendelijke, vertrouwde, en veilige omgeving.

"Het Prinses Máxima Centrum is een extra bijzondere opdracht."

Bouwens& laat weten trots te zijn op de opdracht van het Prinses Máxima Centrum. Directeur Stephanie de Graaff: “Natuurlijk zijn we blij met al onze klanten en doen we overal ons uiterste best, maar het Prinses Máxima Centrum is wel een extra bijzondere opdracht. Het idee dat we de nare tijd die deze families doormaken ietwat kunnen verlichten met onze diensten, geeft iedereen bij bouwens& een goed gevoel”.

De Graaff volgde aan het begin van 2017 oprichter Michael Bouwens op als directeur van bouwens&. Onder haar leiding groeit het hospitality bedrijf snel en bevestigt het de sterke reputatie in de facilitaire branche. 

bouwens& receptioniste en beveiligers huren nodig

Drs. Diana Monissen (Voorzitter raad van bestuur Prinses Máxima Centrum) en Stephanie de Graaff (Directeur bouwens&).

beveiligers huren, beveiligers nodig

Prinses Máxima Centrum

Prinses Máxima Centrum tuin

Prinses Máxima Centrum interieur