nl Nederlands
b

"Kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers van bouwens&."

back to News

ISO 9001 hercertificering

9 October 2017

Met de hercertificering van ISO 9001 laat bouwens& zien voortdurend te voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Toegevoegde waarde voor klanten

Om wederom in aanmerking te komen voor het ISO 9001 certificaat heeft bouwens& in september 2017 een uitvoerige audit doorlopen van het Nederlands Certificatie Instituut, een onafhankelijke organisatie voor hooggekwalificeerde certificering. Alle afdelingen en processen kwamen hierbij aan bod. De audit verliep succesvol en de hercertificering is inmiddels een feit.

“We zijn trots op de hercertificering. Kwaliteit is immers een van de belangrijkste pijlers van bouwens&. Dat we onafgebroken voldoen aan de ISO 9001 norm betekent voor onze klanten dat kwaliteit wordt geborgd”, aldus Stephanie de Graaff, Directeur bij bouwens&.

Dé norm voor kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is internationaal de meest erkende kwaliteitsmanagement norm die wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties in 160 landen. De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management.