+31 (0)20 642 28 20
b

De Beveiliger Plus van bouwens&: topbeveiliging op maat plus een warme ontvangst.

terug naar Diensten

Beveiligingsdiensten

Bouwens& selecteert alleen de beste mensen, en leidt ze tot in de puntjes op. Zo komt de Beveiliger Plus tot stand: een combinatie van deskundige, op u afgestemde beveiligingsdiensten en een voorbeeldig gastheer.

Voor de selectie van onze Beveiligers Plus hanteren wij een strenge procedure. Het belangrijkste is hierbij natuurlijk betrouwbaarheid en kundigheid op het gebied van beveiliging. We selecteren echter ook op servicegerichtheid: alle medewerkers van bouwens& moeten verliefd zijn op service. Met onze trainingen ontwikkelen ze zich vervolgens nog verder, om u eersteklas service te bieden. Natuurlijk zijn wij daarom in het bezit van het Keurmerk Beveiliging.

Bouwens& ontwikkelt beveiliging op maat. Op basis van uw wensen en specifieke omstandigheden creëren we een oplossing op maat. Vraag, om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, een adviesgesprek aan. 

Deze klanten zijn al bekend met onze diensten:

referenties beveiligingsdiensten

Beveiliging met een menselijke maat

De Beveiliger Plus is allereerst een specialist op het gebied van beveiliging. Daarnaast fungeert hij of zij ook als gastheer of gastvrouw. Naast het garanderen van de veiligheid, zorgt de beveiliger dus ook voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers.

De Beveiliger Plus houdt daarnaast toezicht op het kantoor. Zo voert hij of zij onder andere toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaat een strak geregisseerde beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

Deskundige beveiligers

Beveiliger Plus is een uniek concept. De selectiecriteria voor deze vorm van beveiliging zijn dan ook streng. Voor onze recruiters is het een uitdaging om ervaren mensen te vinden. Enerzijds dient een kandidaat minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 te hebben afgerond. Anderzijds dient hij of zij verliefd te zijn op service!

Deze mensen binden we aan ons met interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen. Dit gebeurt allemaal aan de Hospitality Academy van bouwens&. Denk hierbij aan trainingen als:

  • Houding en gedrag
  • Bedrijfshulpverlener
  • AED
  • Beheerder brandmeldinstallatie


Op basis van uw wensen, onze trainingen en uitgebreide selectie realiseren wij Beveiliging Plus. Een op maat gemaakte beveiligingsdienst die naadloos aansluit bij uw organisatie.

Elektronische beveiligingsdiensten

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek. Zoals de aansluiting van uw organisatie op een alarmcentrale of mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Bouwens&

Net als de andere diensten van bouwens& wordt de beveiligingsdienst op maat verzorgd. Wanneer u geïnteresseerd bent in de Beveiliger Plus van bouwens& dan komen wij graag met u in contact. Tijdens een oriënterend gesprek vernemen wij graag uw wensen. Op basis hiervan kunnen wij ook voor uw organisatie de ideale beveiligingsdienst opzetten. Neem contact op!

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates