en English
b

Security Host aan de Amsterdamse Zuidas: het verschil maken op een toplocatie

Artikel door Redactie

Door de aanwezigheid van toonaangevende banken, advocatenkantoren, adviesbureaus en multinationals is de Amsterdamse Zuidas het kloppende hart van corporate Nederland. Eén van de prominente multi-tenant gebouwen aan de Zuidas is Symphony Offices aan het Gustav Mahlerplein. Sinds een aantal jaren zorgen de Security Hosts en Hospitality Hosts van bouwens& er dagelijks voor veiligheid en gastvrijheid voor gebruikers en bezoekers. Het team breidt momenteel uit en zoekt energieke collega’s.

Internationale dynamiek

Edwin Veltman is Teamleider bij bouwens& en stuurt Security Hosts en Hospitality Hosts in Symphony Offices aan. “Dit is één van de meest dynamische zakelijke locaties van de Zuidas en eigenlijk van Amsterdam”, zegt Edwin. “Door de grote verscheidenheid aan internationaal opererende bedrijven is er hier dagelijks een ongelooflijke hoeveelheid nationaliteiten aan het werk. Dat betekent ook dat er veel verschillende opvattingen zijn over wat service nu precies betekent. Wij proberen ervoor te zorgen dat we op basis van onze expertise en ervaring aan al die individuele wensen tegemoet komen. De rode draad is overigens altijd de behoefte aan vijfsterrenkwaliteit. Dat past goed bij ons.”

Verantwoordelijkheidsgevoel

Edwin: “Voor bezoekers en vaste gebruikers van het gebouw waar wij actief zijn proberen wij alleen zichtbaar te zijn als nodig. Dat betekent dat wij op ieder moment klaar staan, zonder dat mensen voortdurend het gevoel hebben dat zij omringd zijn door beveiligers.” Zijn teamleden hebben zonder uitzondering een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zo vertelt hij. “Wat mij betreft moet je je in dit werk echt verbonden voelen met de locatie waar je actief bent en natuurlijk met de mensen die er werken. We zijn momenteel druk op zoek naar Security Hosts om ons hier te komen ondersteunen. Dat moeten teamplayers zijn die elke dag het verschil willen maken op een toplocatie. We leggen de lat hoog. Als je dat interessant vindt, ben je hier op de juiste plek.”

Geïnteresseerd in een baan als Security Host in Symphony Offices? Kijk hier voor meer informatie!