en English
b
terug naar Nieuws overzicht

ARRIVED: het eerste gratis bezoekersregistratiesysteem voor kantoren

18 november 2020

Bouwens& lanceert vandaag het eerste gratis bezoekersregistratiesysteem voor kantoren: ARRIVED. Het online platform is binnen vijf minuten in te stellen en direct te gebruiken. Bezoekers van een kantoorgebouw zijn met ARRIVED snel ingecheckt, inclusief gezondheidscheck. Hun afspraak ontvangt automatisch een notificatie.

Michael Bouwens, CEO van bouwens&, zegt hierover: "Bezoekersregistratie in kantoren is verplicht en doorgaans een standaardprocedure: je meldt je aan, schrijft je in en wordt opgehaald. Dat gebeurt vaak omslachtig, tijdrovend en onvolledig. Met ARRIVED scant de bezoeker van een kantooromgeving met zijn of haar telefoon een QR-code bij de entree en wordt dan direct naar een online registratieformulier geleid. Na het invullen van contactgegevens en een gezondheidscheck zit de registratieprocedure erop. Uiterst efficiënt en bovendien veilig."

ARRIVED laat de bezoeker weten waar hij of zij in het gebouw moet zijn en verzendt een melding over de aankomst. Bouwens: "Waar reguliere bezoekersregistratie voelt als het verplicht invullen van naam en telefoonnummer ervaren mensen ARRIVED als extra service. Het biedt kantoren de mogelijkheid bezoekers op een prettige én verantwoorde manier te ontvangen. Door de gezondheidscheck draagt het systeem dagelijks bij aan een veiliger werkomgeving. Mocht een contactonderzoek van de GGD onverhoopt nodig zijn, dan komen de aanmeldingen via ARRIVED goed van pas."

Bezoek de website van ARRIVED.

 

ARRIVED bezoeker scant QR-code

ARRIVED receptionist met dashboard

ARRIVED dashboard

ARRIVED automatische notificatie van aankomst bezoeker

ARRIVED verbinden van bezoeker en medewerker