b

De Beveiliger Plus zorgt voor een eersteklas ontvangst en een veilige omgeving.

Security Services

Bouwens& is gespecialiseerd in de beveiliging van kantoren en gebouwen. Deze vragen immers om een security service die rekening houdt met de aard van de aldaar bedreven activiteiten.

Bouwens& ontwikkelt beveiliging op maat. Op basis van uw wensen, bedrijfscultuur en specifieke omstandigheden wordt dit moderne concept vormgegeven. Bedrijven en organisaties die hier gebruik van maken kennen zo allen een unieke security service. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende en inspirerende omgeving.

Beveiliging met een menselijke maat

Uw kantoor of gebouw verdient een eigentijdse, menselijke security service. Speciaal voor een dergelijke omgeving heeft bouwens& daarom de Beveiliger Plus ontwikkeld. Dit is allereerst een specialist op het gebied van beveiliging. Daarnaast fungeert de Beveiliger Plus als gastheer of gastvrouw. De plus staat hierbij voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers. Hierdoor ontstaat een veilige en vriendelijke omgeving.

De Beveiliger Plus houdt daarnaast toezicht op het kantoor of gebouw. Zo voert deze onder andere toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaat een strak geregisseerde beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

Een speciaal soort beveiliger

Beveiliger Plus is een uniek concept. De selectiecriteria voor deze vorm van beveiliging zijn dan ook streng. Voor onze recruiters is het een uitdaging om ervaren mensen te vinden. Enerzijds dient een kandidaat minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 te hebben afgerond. Anderzijds dient hij of zij verliefd te zijn op service!

Deze mensen binden we aan ons met interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen. Dit gebeurt allemaal aan de Hospitality Academy van bouwens&. Denk hierbij aan trainingen als:

  • Houding en gedrag
  • Bedrijfshulpverlener (BHV)
  • AED
  • Beheerder brandmeldinstallatie


Op basis van uw wensen, onze trainingen en uitgebreide selectie realiseren wij Beveiliging Plus. Een op maat gemaakte security service die naadloos aansluit bij uw organisatie.

Keurmerk Beveiliging

Uiteraard is bouwen& in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Hiermee laten we zien dat we een solide en professioneel beveiligingsbedrijf zijn. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

Uitbreiding van de security service

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek. Zoals de aansluiting van uw bedrijf op een alarmcentrale of mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele security service met één aanspreekpunt.

Security services van bouwens&

Net als de andere diensten van bouwens& wordt de security service op maat verzorgd. Wanneer u geïnteresseerd bent in de Beveiliger Plus van bouwens& dan komen wij graag met u in contact. Tijdens een oriënterend gesprek vernemen wij graag uw wensen. Op basis hiervan kunnen wij ook voor uw organisatie de ideale security service uitvoeren. Neem contact op!

Lees verder over Facilitaire servicedesk