b

De hostess van bouwens& zorgt voor een warm en professioneel ontvangst van uw gasten

Hostess

Hostess of host betekent letterlijk gastvrouw of gastheer. Zij of hij maakt bij uw frontdesk of tijdens een evenement vaak het eerste contact met uw gasten. De hosts van bouwens& begrijpen dat deze eerste indruk van groot belang is voor uw organisatie. Zij bedienen zich van een open houding en een warme, professionele benadering. Zo weten medewerkers en bezoekers zich altijd gezien en gewaardeerd.

De bouwens&-hostess snapt ook dat het kantoor meer is dan een plek waar gewerkt wordt. In de moderne zakelijke omgeving komen mensen samen om elkaar te inspireren en nieuwe ideeën te realiseren. Daarbij past een moderne ondersteuning waarin de hostess een centrale rol speelt. 

Veelzijdige hostess

De hostess van bouwens& is veelzijdig en daardoor op verschillende manieren inzetbaar. Of het nu gaat om een volledige uitbesteding van uw receptie, een flexibel inzetbare hostess, of om een evenement. 

Bij een hostess van bouwens& zijn gastvrijheid en een talent voor service in het DNA verankerd. Onze specialisten zijn stuk voor stuk verliefd op service en laten dat ook zien. Zij doen graag een stapje extra voor uw gasten en medewerkers.

Bij de frontdesk ontvangt de hostess uw gasten met een gemeende glimlach en een warme begroeting. Terugkerende gasten worden herkend en eventueel persoonlijk benaderd. Onze gastheer of –vrouw loopt vervolgens mee naar de afspraak en regelt naar wens koffie of een verfrissing. Zo voelt een gast zich tijdens het bezoek aan uw kantoor constant ondersteund.

Stijlvol

Wie voor bouwens& aan de slag mag als hostess, voldoet aan de hoge eisen die wij als specialist stellen. Deze aangeboren kwaliteiten onderstrepen en cultiveren wij natuurlijk graag. Zo krijgen al onze hosts en hostesses cursussen aan de Hospitality Academy. Hier leren onze mensen van ervaren instructeurs over bijvoorbeeld:

  • Houding en gedrag
  • Gastgericht omgaan met lastige situaties
  • Styling en presentatie
  • Klachtenmanagement

Bij een perfecte benadering hoort hoogwaardige werkkleding. Iedere hostess treedt uw gasten tegemoet in de maatkleding van bouwens&. U hebt hierbij een ruime keuze in kleuren en accessoires. Zo kunt u het uiterlijk van onze hostess altijd aanpassen aan de identiteit van uw organisatie.

Vergadermanagement door de hostess

Een van de zaken die onze specialisten vlekkeloos verzorgen is de vergaderservice. De vergadering kan een uiterst waardevolle kruisbestuiving van kennis en kunde zijn. Mits alle randvoorwaarden perfect zijn geregeld. Hiervoor vindt u in de hostess een excellente assistent. 

Onze gastvrouwen en -heren weten exact wat er nodig is voor een geslaagde samenkomst. Zij zorgen ervoor dat u tijdens de ontmoeting al uw aandacht kunt richten op uw gesprekspartners. De hostess regelt:

  • Reservering
  • Voorbereiding
  • Faciliteiten
  • Catering
  • Audiovisuele techniek

Voorafgaand aan de vergadering zorgt onze hostess voor een uitmuntend verzorgde vergaderruimte. Vervolgens ontvangt zij de deelnemers en begeleidt hen naar de bijeenkomst. Tijdens de vergadering is de hostess een persoonlijke assistent. Na afloop maakt zij de ruimte weer keurig in orde.

De hostess op een evenement

Ook tijdens een evenement is de hostess een ideale ondersteunende kracht. Juist tijdens dergelijke belangrijke momenten is het maken van een onuitwisbare eerste indruk zo belangrijk. 

Onze ervaren event managers bespreken met u de voorbereiding, uitvoering, en afhandeling van het event. Op de dag of avond zelf verzorgen bouwens& hosts en hostesses een perfecte ontvangst van uw gasten. Wij verzorgen op evenementen graag ook uw beveiligingvervoer, en catering. Zo kunt u zelf ontspannen, en samen met uw gasten genieten van een gedenkwaardig samenzijn.

Contact

Kom in contact met bouwens& en kom er achter wat bouwnes& voor uw organisatie kan betekenen.

Lees verder over Gastvrouwen van bouwens&