en English
b

Bericht van Michael Bouwens

We zijn zo dichtbij en toch zo ver weg.

Scholen, cafés, restaurants en sportclubs zijn dicht. Veel kantoren en winkels ook. Op straat en in de supermarkt houden we gepaste afstand. We zoeken elkaar fysiek minder op.

Online neemt een vlucht. Mensen werken veelal vanuit huis. Ontmoetingen zijn via telefoon of laptop. Kinderen krijgen les op afstand. Boodschappen worden massaal thuisbezorgd.

Omzetverlies. Stress op het werk. Onzekerheid over baan en inkomen. Niet bij elkaar komen. Bang om zelf ziek te worden. Geen afscheid kunnen nemen van een zieke. Het verlies van een naaste. Het gevoel van machteloosheid en angst.

Alles is anders en toch is er een ding hetzelfde. De behoefte aan echt contact.

Elkaar een hand geven. Oogcontact. Drie kussen. De omhelzing van een ander. Een arm om je heen. Iemand die je vasthoudt.

Dat gevoel is onmisbaar. Dat is het leven zelf.

Onze missie - wij brengen persoonlijk contact terug in jouw leven - heeft verdere verdieping gekregen. De behoefte aan echt contact is sterker dan ooit. Nu niet alleen meer vanwege de digitale, gehaaste wereld waarin we leven, maar ook door de huidige crisis. Die behoefte zal altijd blijven bestaan.

Voor onze mensen – beveiligers, receptionisten en chauffeurs die stuk voor stuk verliefd zijn op service – is het bieden van persoonlijk contact de normaalste zaak van de wereld, maar onder de omstandigheden niet eenvoudig. Toch doen zij alles wat ze kunnen om te blijven doen waar zij het allerbeste in zijn.

Zij maken ver weg weer dichtbij!

Mijn dankbaarheid gaat uit naar al onze mensen die klaar staan voor de ander!

 

Bericht van Michael Bouwens
Michael Bouwens
Directeur

 

Terug naar Home.