en English
b

1,5 Meter Host

Bouwens& ontwikkelde in samenwerking met Hostmanship Group het "1,5 Meter Host" concept. Met online training leiden wij professionele gastvrouwen en gastheren op tot specialisten die ondernemingen helpen optimaal te functioneren binnen de richtlijnen van social distancing. In elke omgeving waar veel mensen samenkomen zorgt de 1,5 Meter Host voor veiligheid en overzicht.

Het handhaven van de 1,5 meter regel is niet alleen cruciaal voor het beschermen van de volksgezondheid en economische stabiliteit, maar ook een randvoorwaarde voor organisaties om te kunnen functioneren. De 1,5 Meter Host draagt bij aan het voorkomen van de verspreiding van Covid-19 en zorgt daarmee voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Het werkgebied van de 1,5 Meter Host is iedere plek waar veel mensen samenkomen. Denk aan kantoorgebouwen, winkels en ziekenhuizen, maar ook aan musea, theaters, bioscopen en horecagelegenheden. Overal waar groepen mensen vrij moeten kunnen bewegen is aanwezigheid van een 1,5 Meter Host essentieel.

Deze specialist:

1,5 Meter Host

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Tessa de Grijff (COO) via tessa@bouwensen.nl of 06-29591788. Zij staat u graag te woord.