+31 (0)20 642 28 20
b

Wij nemen de effecten van onze activiteiten op maatschappij, milieu en klimaat serieus.

terug naar Onderneming

MVO

We maken bewuste keuzes om een goede balans te vinden tussen mens en maatschappij (people), milieu (planet) en economische resultaten (profit). Daarbij kijken we niet alleen naar de wet- en regelgeving en de milieueisen, maar ook naar de belangen van betrokken personen, opdrachtgevers en partners.

Mens en maatschappij

bouwens& stimuleert het ontwikkelen van de vaardigheden van mensen. Dit betekent dat we medewerkers intensief begeleiden en trainen en activiteiten rondom het werk bieden. We streven naar gemotiveerde medewerkers en een laag (ziekte)verzuim. We zijn er trots op dat gemiddelde medewerkers zich bij ons ontwikkelen tot de beste in hun soort. Werk is immers een van de belangrijkste onderdelen in een mensenleven.

Door een gevarieerd personeelsbestand bieden we mensen de mogelijkheid om van elkaar en van anderen te leren. In onze werving en selectie maken we dus geen onderscheid naar ras, huidskleur, sekse, seksuele voorkeur, leeftijd, religie, nationaliteit of sociale achtergrond. Gelijkheid in mogelijkheden is voor ons vanzelfsprekend.

De medemens is voor ons net zo belangrijk. Iets voor een ander doen. Zo stellen we medewerkers beschikbaar aan het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (foto boven) in Amsterdam. En dragen we kinderen in lokale gemeenschappen in Kenia een warm hart toe via Africa Sports & Talent Empowerment Program. Door sportieve activiteiten voor de jeugd te organiseren helpt A-STEP bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven. 

Milieu

We selecteren medewerkers die zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgevers wonen. Onze mensen gaan graag met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk, wat op jaarbasis veel autokilometers scheelt. Ook hebben we uitsluitend auto's in gebruik met de laagste energielabels. Medewerkers ontvangen mailings en loonstroken per e-mail, zodat we veel papier besparen. Ons kantoor in Amsterdam is bovendien uitstekend bereikbaar per trein, bus, metro en tram.

Economische resultaten

Natuurlijk streven we als bedrijf naar winst, maar niet zonder de mens uit het oog te verliezen. Daarom proberen we de samenleving iets terug te geven. Plezier in het werk, een eerlijke beloning, leerzame trainingen, persoonlijk advies en het delen van kennis en ervaring.

Lees verder over de geschiedenis.

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates