b

Van idee naar doen.

Geschiedenis

2016

De chauffeursdiensten gaan verder onder de oorsponkelijke bedrijfsnaam Bouwens Chauffeursdiensten. De focus van bouwens& ligt met receptiediensten en beveiliging volledig op hospitality in de kantooromgeving. 

2015

Bouwens Groep verandert haar naam in bouwens&. Een naam die staat voor de verbinding met de klant en het vertrouwen in de medewerkers. Wij zijn verliefd op service!

2014

Begin 2014 verhuist Bouwens Groep naar Pand Zuid, gelegen naast het Olympisch Stadion, in de luwte van de Zuidas.

De beveiligingsdiensten behalen het Keurmerk Beveiliging. Met dit keurmerk laat Bouwens Groep zien dat het een professionele partner is die klanten een stap verder brengt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

2013

Met onze chauffeursdiensten zijn we 10 jaar actief op het hoogste niveau van personenvervoer over de weg.

2008

Receptie- en beveiligingsdiensten worden ontwikkeld. De naam wordt veranderd naar Bouwens Groep. Na de eerste successen met de facilitaire diensten ontstaat de vraag naar oplossingen op het gebied van facility management.

2006

Bouwens Chauffeursdiensten vestigt zich aan het Rokin in Amsterdam.

2003

Michael Bouwens begint zijn avontuur vanuit een passie voor échte persoonlijke service. Vanuit zijn studentenkamer richt hij Bouwens Chauffeursdiensten op. Hij ziet mogelijkheden voor een chauffeursbedrijf waar de klant voorop staat. De studie economie betaalt zich uit, want dit inzicht blijkt te kloppen; de organisatie groeit meteen sterk en verwerft gerenommeerde klanten.

 

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates