+31 (0)20 642 28 20
b

Een gerust gevoel voor u dankzij ISO9001 en het Keurmerk Beveiliging.

terug naar Onderneming

Certificaten

ISO9001

Het kwaliteitsmanagementsysteem van bouwens& voldoet aan de kwaliteitsnorm van ISO 9001:2008. Daarmee tonen we aan een toonaangevende hospitality speler te zijn.

ISO9001 is wereldwijd de meest erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en beschrijft de manieren om op consistente wijze prestaties te leveren en te ijken. Ons ISO9001 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem helpt om voortdurend de kwaliteit van diensten te bewaken. Op die manier realiseren we professionele bedrijfsprocessen en verbeteren we constant onze werkwijze, op alle niveaus.

Keurmerk Beveiliging

De Beveiliger Plus van bouwens& zorgt met de uitstraling van een gastheer of gastvrouw voor een unieke positie in de traditionele beveiligingsmarkt: gasten en medewerkers worden vriendelijk ontvangen in een ontspannen, veilige omgeving.

bouwens& richt zich met beveiligingsdiensten op bedrijven die strenge kwaliteitseisen stellen aan de veiligheid op hun kantoor en die bovendien veel waarde hechten aan de eerste indruk die hun organisatie maakt. Met het Keurmerk Beveiliging laten we zien een professionele partner te zijn met een toegevoegde waarde bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

Lees meer over kleding.

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates