+31 (0)20 642 28 20
b

Kennis- en ontmoetingscentrum is middelpunt in de verzekeringsmarkt

VNAB kiest voor bouwens&

11 januari 2016

Begin 2016 opent het kennis- en ontmoetingscentrum van de VNAB  (Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs) haar deuren in kantoorgebouw De Nieuwe Boompjes in Rotterdam. Daar worden ontmoetingen en verblijf van zowel leden als gasten gefaciliteerd door bouwens&. 

VNAB is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt en behartigt de belangen van de sector. Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum zorgt ervoor dat deelnemers aan de zakelijke verzekeringsmarkt elkaar in een nieuwe tijdsgeest kunnen ontmoeten. Het is een hub waar wordt samengewerkt en waar kennis wordt gedeeld. De receptie- en hospitalitydiensten, zoals de ontvangst en begeleiding van bezoekers en de hostess service tijdens evenementen, alsmede het management van het vergadercentrum, komen er in handen van bouwens&.

Het gerenoveerde gebouw De Nieuwe Boompjes is een monumentaal pand. Direct gelegen aan de Maas is het gebouw vooral bekend als de voormalige dependance van De Nederlandsche Bank. Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum bestrijkt een verdiepingsvloer van in totaal 1400 vierkante meter.

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates