+31 (0)20 642 28 20
b

Facilitaire diensten van Huawei Nederland naar bouwens&

Huawei gunt contract aan bouwens&

21 juli 2015

Huawei, een van de meest toonaangevende ICT-ontwikkelaars ter wereld, sloeg onlangs de handen ineen met facility leverancier bouwens&. In juni 2015 werd een langdurige overeenkomst gesloten voor het verzorgen van de receptie-, beveiligings-, en schoonmaakdiensten door bouwens& op alle drie de kantoren van Huawei in Nederland. Deze bevinden zich in Amsterdam, Amstelveen en Voorburg.

You can read the English message here. / U kunt het Engelse bericht hier lezen.

Voor Huawei komt de klant altijd op de eerste plaats. Mensen moeten zich echt welkom voelen wanneer zij één van de kantoren binnenlopen. Vanaf nu is deze gedachte terug te vinden in de faciliteiten en services bij elk van de drie Nederlandse kantoren. De gastheren en -dames zorgen voor een uitnodigende receptie, een veilige werkomgeving en een schoon gebouw. De nadruk van de samenwerking ligt op het verbeteren van de efficiëntie en tegelijkertijd het verhogen van de kwaliteit van de hospitality.

De producten en innovaties van Huawei worden ingezet in 170 landen en genereerden in 2014 een omzet van 46 miljard dollar. In Nederland werken 620 mensen namens Huawei samen met ICT bedrijven aan de verdere digitalisatie van Nederland. Huawei is ook partner van de Amsterdam Arena en sponsor van Ajax.

Het Amsterdamse bouwens& is een snelgroeiende en innovatieve leverancier van facility diensten. Door een inspirerend kantoor te creëren helpt deze specialist de werknemers en de gasten van opdrachtgevers elkaar te ontmoeten, te inspireren en zich met elkaar te verbinden. Dit doet bouwens& onder andere voor bedrijven als Oracle, DLA Piper en Danone. Elke dag veranderen de mensen van bouwens& gewone contactmomenten in onderscheidende ervaringen.

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates