+31 (0)20 642 28 20
b

Huawei bevestigt vertrouwen in bouwens&

17 maart 2017

Hospitality specialist bouwens& wint opnieuw bid bij Chinese ICT-dienstverlener Huawei. Op de kantoren in Amsterdam, Amstelveen en Voorburg zullen ook de komende jaren mensen van bouwens& het verschil maken met hun persoonlijke benadering.

De Chinese ICT-ontwikkelaar Huawei heeft eind 2016 opnieuw haar facilitaire diensten aanbesteed. Verschillende grote nationale en internationale facilitaire partijen deden mee aan de tender. Bouwens& is na een eerdere aanbesteding enkele jaren geleden opnieuw als winnaar uit de bus gekomen. Dit betekent dat bouwens& op de kantoren van Huawei in Amsterdam, Amstelveen en Voorburg receptiediensten en beveiliging blijft verzorgen.

Huawei gaf hiervoor verschillende redenen. Allereerst is de Chinese multinational zeer tevreden over het hoge kwaliteitsniveau van de receptiediensten. Daarnaast is Huawei dit jaar verhuisd van de Karspeldreef in Amsterdam Zuidoost naar het verderop gelegen gebouw Minerva. De professionele coördinatie van de facilitaire diensten rondom deze verhuizing heeft indruk gemaakt op het bedrijf.

De producten en innovaties van Huawei worden ingezet in 170 landen en genereerden in 2015 een omzet van ruim 60 miljard dollar. In Nederland werken 600 mensen namens Huawei samen met ICT-bedrijven aan de verdere digitalisatie van Nederland. Bouwens& is inmiddels een gerenommeerde partij in de facilitaire wereld. Al bijna een decennium leggen zij de lat zo hoog mogelijk waar het gaat om persoonlijke dienstverlening in de zakelijke omgeving.

Terug naar boven

In drie stappen naar een
betere, eigen vorm van
facilitaire dienstverlening

whitepaper Download whitepaper

Mis niet langer onze blogs.

Meld u nu aan voor bouwens& updates